Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Právní servis


Vypracování smluvní dokumentace a další právní servis ZDARMA

Chystáte se prodat dům či byt? Nebo jste si naopak vybrali z naší nabídky nemovitostí a chcete ji koupit? Výborně! Abyste měli jistotu, že transakce proběhne hladce a podle platných zákonů ČR, nabízíme vám službu BEZPLATNÉHO PRÁVNÍHO SERVISU.

Společnost Reality Gteam s.r.o. spolupracuje s renomovanou Advokátní kanceláří. Její právní specialisté pro vás ZDARMA vypracují veškeré smlouvy nezbytné k prodeji, koupi či pronájmu nemovitosti, pomohou vám zorientovat se v právní problematice a pohlídají za vás všechny detaily, o kterých jako laici nemusíte mít ani tušení.

Společnost Reality gteam s.r.o. vám zprostředkuje bezplatné odborné zpracování těchto smluv:

  • Smlouvy o smlouvě budoucí kupní / Smlouvy kupní včetně návrhu na vklad vlastnického práva
  • Smlouvy směnné
  • Smlouvy nájemní
  • Smlouvy podnájemní
  • Smlouvy o převodu práv a povinností spojených s členstvím v bytovém družstvu
  • Smlouvy o převodu obchodního podílu
  • Smlouvy o advokátní úschově
     

Nad rámec shora uvedených smluv zajišťuje společnost Reality Gteam s.r.o. i odborné zpracování dalších smluv souvisejících s konkrétním obchodním případem, a to za standardizované ceny. Jedná se zejména o následující smlouvy:

  • Darovací smlouvy včetně návrhu na vklad
  • Smlouvy o zřízení věcného břemene včetně návrhu na vklad
  • Smlouvy o zrušení věcného břemene včetně návrhu na vklad
  • Smlouvy o výpůjčce (tj. smlouva o bezúplatném užívání věci)
  • Smlouvy o zrušení a vypořádání podílového spoluvlastnictví
  • Smlouvy o zrušení a vypořádání podílového spoluvlastnictví za navazujícího vyčlenění bytových jednotek


V případě, že má klient svého právního zástupce a nechce využít služeb naší právní kanceláře, bude klientovi proplacena částka ve výši maximálně 4tis.

 

Při veškerém našem jednání a chování si zakládáme na maximální průhlednosti a transparentnosti. Proto jsou naše smlouvy přesné, jednoduché a bez skrytých problémů. Naši klienti tak mají zajištěnou maximální právní jistotu v jakékoliv fázi jednání. Při samotné realizaci prosazujeme výrazně individuální přístup, jenž se nejlépe přizpůsobí přáním a potřebám klientů. Tak vám zaručujeme nejen nejvyšší výnos a rychlost, ale i tolik potřebnou jistotu.

Naše smlouvy jsou připravovány advokátní kanceláří ve spolupráci s makléřem projektu. Můžeme proto zaručit, že nalezneme optimální řešení vám přesně šité na míru.

Všechny smlouvy jsou k dispozici u realitních makléřů k nahlédnutí.

Zde najdete poučení ve smyslu zákona ustanovení § 1811 odst. 2 a § 1820 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění.

Na tomto místě je k dispozici zvláštní poučení o možnosti odstoupit od Zprostředkovatelské smlouvy, byla - li tato uzavřena mimo prostory obvyklé pro podnikání zprostředkovatele, včetně příslušného formuláře.

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?